Cursus Frans

Wat is er nou leuker en nuttiger dan het leren van een nieuwe taal? Daarom bieden wij u een geweldige cursus Frans aan geheel verzorgd door  de gerespecteerde specialisten. En of het nu is om zakelijke contacten te onderhouden in Frankrijk of alleen voor privé aangelegenheden zoals een lange zorgeloze zomervakantie.

Na de cursus spreekt u hoogstwaarschijnlijk vloeiend Frans en zullen de mensen in Frankrijk verbaast kijken als ze een Nederlander zich zo moeiteloos uit horen drukken. Doordat wij Nederlanders verzot zijn op het land van stokbrood en slakken is er veel behoefte aan het leren spreken van Frans. En met de cursus bent u geweldig voorbereid op allerlei lastige vragen van de campingeigenaar of de serveerster in een restaurant.  Daarnaast is Frankrijk ook een grote handelspartner van Nederland dus ook op economisch gebied is er behoefte aan mens die goed Frans spreken. Kan u dat gebruiken op uw huidige werk of zoekt u juist een nieuwe baan? Een cursus Frans komt uw kansen op werk alleen maar ten goede.

Naast al deze voordelen is de cursus ook nog vaak een erg gezellige aangelegenheid. Het samenzijn met mensen die eensgezind het Frans onder de knie willen krijgen schept al snel een band. Door goede contacten in de groep versterken de cursisten elkaar en zo leert u de taal nog sneller. Al met al zult u geen spijt krijgen van het volgen van de cursus Frans. U leert er natuurlijk goed Frans spreken en doet bovendien een hoop leuke contacten op. We hopen u dan ook snel te mogen begroeten op de cursus. Al met al zult u geen spijt krijgen van het volgen van onze cursus Frans. U leert er natuurlijk goed Frans spreken en doet bovendien een hoop leuke contacten op.

Goedkoopste cursus Frans

LOI
€ 43,50 per maand
8 maanden cursus
Uitgebreide en goede cursus
Meerdere niveaus mogelijk
Studieplan
€ 175,- Eenmalig
Eenmalige betaling
Spotgoedkoop!
Meerdere niveaus mogelijk
NTI
€ 36,99 per maand
8 Maanden cursus
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Praktijkgerichte cursus met cd’s