Aflankconsulent of Gewichtsconsulent

Bent u een sportief type en wilt u op een snelle en gezonde manier af leren vallen? Wij bieden u een cursus waarna u als afslankconsulent niet alleen weet u hoe zelf af kunt vallen maar ook andere mensen kan adviseren op dit gebied. De erkende specialisten reiken u een heleboel handvatten aan in de vorm van sportieve bezigheden waarmee afvallen een eitje wordt.

Zo leert u dat afvallen niet altijd hoeft te gebeuren door zwaar te diëten maar ook met een gewoon voedingspatroon en veel sport kan gebeuren. Dit is bovendien een veel meer verantwoorde manier van afvallen omdat u nu wel alle voedingsstoffen en vitamines binnen krijgt die voor een gezond leven nodig zijn. Met de cursus afslank of gewichtsconsulent weet u precies wat er nodig is voor een gezonde manier van afvallen.

Zoals gezegd kunt u niet alleen zelf profiteren van deze cursus maar helpt u natuurlijk ook kennissen en familieleden. Wanneer ze advies nodig hebben om af te vallen weten ze dat ze nu op uw expertise op dat gebied kunnen bouwen. Met De gerenommeerde cursus doet u een heleboel zeer bruikbare kennis op en heeft u bovendien een leuke tijd. Want op de cursussen ontstaat vaak een hechte band tussen de cursist en de professionele mentor allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben namelijk zo om u zoveel mogelijk leren. Met deze blijvende contacten kunt u natuurlijk altijd over uw ervaringen praten en kennis uit blijven wisselen over afslanken en gewicht. Op die manier versterken u en de andere cursisten ook nog eens de cursus door actief mee te doen en denken. Alles bij elkaar is de cursus gewichtsconsulent een echte aanrader.

Cursus Gewichtsconsulent van LOICursus Gewichtsconsulent van StudieplanCursus Gewichtsconsulent van NTI

LOI kent veel verschillende cursussen omtrent gewichtsconsulent en afslankconsulent. Zo zijn er curussen gericht op kinderen, het hele gezin om gericht op emotie-eters. De algemene cursus gewichtsconsulent van LOI is erg uitgebreid en praktisch georiënteerd. Met onder andere een gratis eettabel, meetlint en huidplooimeter is de cursus compleet van A tot Z. Na de cursus kun je direct als gewichtsconsulent aan de slag!

Meer informatie over de cursus gewichtsconsulent LOI

Studieplan staat voor bondige en praktijkgerichte cursussen. Het meest bekend zijn ze om de scherpe prijzen. Ook nu is een cursus voor gewichtsconsulent hier het goedkoopst. Na de cursus Afslankconsulent weet je alles over voeding. Maar ook over een gezonde levensstijl en het afslanken ansicht. Je weet precies welke voedingsmiddelen wel en niet geschikt zijn voor elk type persoon. Een brede en algemene cursus die je alles leert wat je weten moet om als gewichtsconsulent aan de slag te gaan.

Meer informatie over de Cursus Afslankconsulent bij Studieplan

Omdat NTI een zeer complete cursus heeft voor gewichtsconsulenten, kun je na deze cursus direct je eigen praktijk beginnen. Je leert namelijk niet alleen praktische zaken zoals gezonde voeding, anatomie en fysiologie, gezond gewicht, begeleiding en metingen, maar ook over de praktijkvoering gewichtsconsulent. Dus hoe je je eigen praktijk runt als gewichtsconsulent. Je zal niet snel een completere cursus vinden!

Meer informatie over de Cursus gewichtsconsulent bij NTI

Goedkoopste cursus Gewichstconsulent

LOI
€ 49,50 per maand
7 maanden cursus
Uitgebreide en goede cursus
Zeer goede prijs/kwaliteit
Studieplan
€ 395,- Eenmalig
Eenmalige betaling
Uitgebreide en goede cursus
Praktijkgerichte cursus
NTI
€ 47,25 per maand
12 Maanden cursus
Uitgebreide en goede cursus
Ook gericht op runnen van praktijk