Cursus Affiliate Marketing

De cursus Affiliate Marketing is een goede cursus om te doen als vervolg op – of in combinatie met – de cursus Google AdWords. Affiliate Marketing is een goede optie wanneer men veel bezoekers heeft op de website. Met Affiliate Marketing plaats je advertenties voor andere bedrijven of diensten op je eigen website en wanneer bezoekers deze advertenties dan aanklikken en aankopen doen bij het bedrijf krijg jij ook inkomsten. Dit hangt dus samen met Google AdWords, waarmee je bezoekers in eerste instantie naar je eigen site probeert te krijgen. Affiliate Marketing is een zeer specifieke vorm van online marketing die wel de nodige vaardigheden vereist. Met een cursus zijn deze vaardigheden echter gemakkelijk aan te leren dus voor online marketeers is de cursus zeker aan te raden.

Cursus Affiliate van LOICursus Affiliate van StudieplanCursus Affiliate van NTI

LOI is wederom het opleidingsinstituut met de meest specifieke cursus wanneer het gaat over Affiliatie Marketing. De cursus Affiliate Marketing heeft als centraal uitgangspunt succes boeken met online adverteren. De cursus is volledig digitaal. In zes maanden wordt in het begin geleerd over de basis van de online marketing. Bij de cursus krijg je tevens een gratis E-book en E-reader en professionele begeleiding van deskundigen op het gebied van Affiliate Marketing. De cursus kost in totaal 378 euro.
Meer informatie over de Cursus Affiliate Marketing van LOI

Bij Studieplan wordt geen specifieke cursus Affiliate Marketing aangeboden, maar wel een cursus Online marketing. Affiliate Marketing is echter wel een onderdeel van de cursus Online marketing. Verder wordt er ingegaan op onder andere zoekmachinemarketing, mobile marketing en marketing via social media. Ook veel andere soorten marketing komen aan bod, want in totaal behandelt de cursus 13 soorten online marketing. Het pakket dat wordt aangeboden in de cursus is praktijkgericht en stoomt de cursist in negen maanden klaar voor de wereld van de online marketing. De kosten van de cursus bij Studieplan liggen op 295 euro.
Meer informatie over de Cursus Affiliate Marketing van Studieplan
Ook het NTI biedt alleen een cursus Online marketing aan. Affiliate Marketing zal dan ook zeker de revue passeren tijdens de cursus, maar is niet het hoofdgebied. Tijdens de cursus zal je veel met praktijkvoorbeelden te maken krijgen, want hierdoor doe je het snelst kennis op over de wereld van online marketing. De kosten bij het NTI liggen op 390 euro waarbij men de keus heeft uit een cursus van zes maanden met drie lessen per maand en twee uur per week, of een cursus van negen maanden met twee lessen per maand en twee uur per week.
Meer informatie over de Cursus Affiliate Marketing van Studieplan

Goedkoopste cursus affiliate marketing

LOI
€ 63,- Per maand
6 maanden cursus
Toegankelijke cursus
Zeer gericht en in korte tijd afgerond
Studieplan
€ 295,- Eenmalig
Een vast bedrag
Goede cursus van A tot Z
Zeer goede basis
NTI
€ 43,55 Per maand
Complete online marketing cursus
Zeer uitgebreid en professioneel
Goede prijs/kwaliteit.