Cursus Google AdWords

Eén van de vele onderdelen van Google is Google AdWords. Met AdWords adverteer je op zoekwoorden die worden ingetypt door mensen op Google. In het advertentieprogramma van Google komt jouw advertentie naar boven wanneer men een bepaald zoekwoord intypt. Met deze methode van adverteren kun jij veel mensen naar je website krijgen. Dit is zeer interessant wanneer jij zelfstandig ondernemer bent met een eigen bedrijf. Succesvol adverteren op Google levert veel traffic op naar jouw website en hierdoor zal je sales zeker stijgen. Een belangrijke tool van Google waar geld mee valt te verdienen dus. Een cursus volgen in Google AdWords is daarom zeker aan te raden. Met AdWords kun je zelf een budget per dag instellen en zelf bepalen op welke zoekwoorden je adverteert.

Cursus Google adwords van LOICursus Google Adwords van StudieplanCursus Google Adwords van NTI

LOI biedt de cursus aan die zich het meest specificeert op Google AdWords. De naam van de cursus luidt dan ook Google AdWords en deze praktische cursus heeft een Google Certified Trainer Keurmerk. De cursus duurt maar drie maanden en dat is een groot voordeel wanneer jij snel wilt starten met online adverteren voor jouw bedrijf en website. Tijdens de cursus zal je begeleid worden door Google Certified docenten. De cursus is zowel online als klassikaal te volgen. De kosten voor de cursus liggen met korting rond de 240 euro, maar deze investering is het zeker waard wanneer je kijkt naar de winst die jouw bedrijf kan boeken met succesvolle Google AdWords campagnes.
Meer informatie over de Cursus Google Adwords van LOI

Studieplan biedt een cursus Zoekmachinemarketing (SEA en SEO) aan. Ook met deze cursus word je geleerd hoe je meer bezoekers naar je website kunt trekken. Tijdens de cursus leer je dan ook een campagne opzetten en hierbij ook te kijken naar het resultaat. Dit gebeurt middels Google Analytics. De kosten van Studieplan zijn 399 euro en net als bij de andere cursussen van Studieplan kun je zelf je studietijd bepalen. De gemiddelde studietijd voor de cursus is negen maanden.
Meer informatie over de Cursus Google Adwords van Studieplan
Het NTI biedt geen specifieke cursus Google AdWords aan. Zij hebben echter wel een cursus Schrijven voor het web, waarbij je leert hoe je met het schrijven van teksten mensen naar je site kunt krijgen. Dit heeft dus te maken met de communicatie op je website. Een andere cursus op online gebied van het NTI is Handig met onlinetoepassingen. Dit is echter wel basis, waarin je leert over Google, Skype, Facebook en over het veilig gebruik van het internet.

Goedkoopste cursus Google Adwords

LOI
€ 93,50 Per maand
3 maanden cursus
Toegankelijke cursus
Zeer uitgebreid en in korte tijd afgerond
Studieplan
€ 399,- Eenmalig
Een vast bedrag
Goede cursus van A tot Z
Zeer goede basis
NTI
Bied deze cursus niet aan