Cursus Italiaans

Ben je geïnteresseerd in het leren van een andere taal dan zijn er veel mogelijkheden in het volgen van een cursus. Ben je in de zomer vaak te vinden in Italiaanse steden als Rome, Milaan of Venetië, kies je voor één van de eilanden Sardinië, Sicilië of Elba of gaat je voorkeur uit naar een mooie plek aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore, dan is een cursus Italiaans iets voor jou. Met het leren van deze Romaanse taal kun je jezelf in het vervolg goed redden in het land van de pasta. Uiteraard kun je Italiaans leren in je eigen tempo. De aanbieders van deze cursussen hebben dan ook een cursus Italiaans voor beginners en gevorderden.

Cursus Italiaans van LOICursus Italiaans van StudieplanCursus Italiaans van NTI
De LOI heeft het meest uitgebreide aanbod in cursussen Italiaans. Zo is er een cursus Italiaans voor beginners en een cursus voor gevorderden. Allebei deze cursussen zijn ook al spoedcursus te volgen. Daarnaast kun je bij de LOI een zelfstudiepakket aanschaffen en is er de mogelijkheid om een cursus Taal onderweg Italiaans te volgen. Zo kun je dus kiezen op welk niveau je de cursus Italiaans wil volgen. Met de zelfstudie volg je de cursus logischerwijs individueel, maar je kunt ook kiezen voor begeleiding van een docent.
Meer informatie over de Cursus Italiaans van LOI
Bij Studieplan is de keus een stuk kleiner. Hier is simpelweg de schifting gemaakt tussen een cursus Italiaans voor beginners en voor gevorderden. Beide cursussen kosten 175 euro. De studietijd kun je zelf indelen en bepalen. Naast de Italiaanse taal leer je bij Studieplan ook over de cultuur en over Italiaanse gebruiken. Met het afronden van de cursus Italiaans voor gevorderden heb je een officieel diploma van een Italiaanse universiteit op zak. Hiervoor dien je wel basiskennis te hebben van de Italiaanse taal die je bijvoorbeeld hebt opgedaan met de cursus Italiaans voor beginners.
Meer informatie over de Cursus Italiaans bij Studieplan

Het NTI biedt alleen de cursus Italiaans voor beginners aan. Met deze cursus leer je de taal spreken en verstaan en zo maak je jezelf dus wegwijs in Italië. Met het afronden van de cursus zijn je spreek- en luistervaardigheden dusdanig ontwikkeld dat je jezelf ruim 1.500 Italiaanse woorden hebt aangeleerd. Zo kun je de Italiaanse boeken en kranten eenvoudig lezen. Er is een breed aanbod in studieduur voor de cursus Italiaans. Zo kun je de cursus in 8, 11, 16 of 21 maanden afronden. De kosten liggen met de tijdelijke korting van het NTI rond de 265 euro.
Meer informatie over de Italiaans bij NTI

De goedkoopste cursus Italiaans

LOI
€ 35,- Per maand
10 maanden cursus
Toegankelijke cursus
Veel vervolg mogelijkheden
Studieplan
€ 175,- Eenmalig
Eenmalige betaling
Spotgoedkoop!
Perfect voor beginners!
NTI
€ 33,- per maand
8 Maanden cursus
Goede uitgebreide cursus
Zeer goedkoop voor uitgebreide cursus