Europees Computer Rijbewijs

Bent u op zoek naar een nuttige cursus op het gebied van ICT waaraan u bovendien een papiertje met blijvende waarde overhoud? Dan bieden wij u een ICT cursus met als beloning hopelijk het Europees computer rijbewijs. Met die computer rijbewijs heeft u de beschikking over een rijbewijs waarmee volgens Europese normen word aangegeven dat u goed met een computer overweg kan.

U heeft dan laten zien dat u over alle basisvaardigheden beschikt die daarvoor nodig zijn. U krijgt een certificaat met internationale waarde dat u verder kan helpen op bijvoorbeeld de banenmarkt. In Nederland is het computer vooral gericht op standaardprogramma’s als Microsoft Windows, Microsoft office en Internet Explorer. Na de leuke cursus zult u nooit meer voor verassingen komen te staan met deze programma’s. Om aan te geven hoe groot dit computer rijbewijs is: op dit moment hebben al ruim 12 miljoen mensen uit 146 landen succesvol hun examen afgelegd. Bent u de volgende?

Ze bieden u niet alleen een geheel verzorgde cursus maar ook een hoop nieuw contacten. Het gezamenlijk toewerken naar een doel zorgt al snel voor het ontstaan voor een goede band tussen de verschillende cursussen. U zult vermoedelijk al snel merken dat u een hoop plezier kan gaan beleven aan de cursussen. Bovendien versterkt deze hechte bande de werking van de cursus omdat de kandidaten elkaar stimuleren. Al met al is de ICT cursus een echte aanrader voor u!

Het goedkoopste Europees Computer Rijbewijs

LOI
€ 47,50 Per maand
7 maanden cursus
Toegankelijke cursus
ECDL is internationaal geaccepteerde standaard
Studieplan
€ 155,- Eenmalig
Eenmalige betaling
Spotgoedkoop!
ECDL is internationaal geaccepteerde standaard
NTI
€ 38,97 per maand
7 Maanden cursus
Tijdelijke aanbieding
ECDL is internationaal geaccepteerde standaardl