Manicure

Misschien wel de grootste branche in de online cursussen is de beauty branche. Veel vrouwen, maar ook enkele mannen die zich willen richten op het vak. Voor de nagelbranche is erg actief. Niet alleen omdat er veel vraag naar is maar ook omdat het voor veel mensen behalve werk ook een vorm van ontspanning is.

Met name is het vak manicure razend populair. Manicures richten zich op meer dan alleen de nagels. Hun werkgebied is de gehele hand. Het heeft dus betrekking op de huid en op de nagels. De online cursus manicure leert je alles wat je weten. Manicure worden vergt een goede cursus en doorzettingsvermogen. Met deze cursussen Manicure, kan ook jij een professionele manicure worden.

 

Cursus Manicure LOICursus Manicure StudieplanCursus Manicure NTI
De LOI staat bekend om uitgebreide goede cursussen. Dat is bij de online cursus tot manicure niet anders! Het is vergelijkbaar met een volledige opleiding tot manicure. Je leert daadwerkelijk alles over het vak van manicure. Deze manicure cursus gaat veel verder dan alleen de basis. En je mag je na deze cursus dan ook met recht een professionele manicure noemen.

Zo leer je in de cursus manicure van LOI de hele anatomie van de hand, huid, nagel en onderarm. Je wordt uitgebreid bijgespijkerd over de medische kant van manicure en leer je over huid en nagelziekten. Als manicure kun je niet zonder goed materiaal, daarom leer je alles over het materiaal dat je als manicure gebruikt. Er komen verschillende varianten aan bod. Zo leer je over Spa en French Manicure, massages en het lakken van nagels. Kortom, wil jij jezelf een professionele manicure noemen? Dan kies je voor de cursus manicure van LOI. Je leert alles wat je weten moet!

Meer informatie over de Excel cursussen van LOI

Studieplan biedt een mooie basiscursus voor de cursus manicure. Met basis bedoelen we niet dat je er maar weinig leert. In tegendeel, dit is misschien wel de cursus met de meeste inhoudt. Het beperkt zich echter wel tot de basis. Het gaat vooral om de praktijk bij Studieplan.

Zo leer je bij de online cursus manicure van Studieplan eerst de geschiedenis van manicure en (hand)massage. De basisprincipes zoals hoe de hand, huid, nagel en arm in elkaar steekt maar ook het herkennen en benoemen van nagelafwijkingen en –ziekten. Een stukje medische informatie dus. Verder wordt je wat productkennis bijgebracht zodat je weet welke producten manicuren het beste kunnen gebruiken.

Kortom een goede uitgebreide cursus die zich vooral richt op de basis en de praktijk. Veel en duidelijke informatie voor elke beginnende manicure.

Meer informatie over de Excel cursussen van Studieplan

De online cursus Manicure bij het NTI is een goede uitgebreide cursus. Behalve de zeer goed lesstof, die makkelijk te begrijpen is, is de lesstof ook nog eens volledig uitgestippeld. Het gaat bij manicure niet alleen om praktijk. Dat weten ze bij het NTI maar al te goed. Daarom leren ze je ook om als ondernemer je diensten als manicure uit te voeren.

Verder leer je de anatomie van de huid, armen, handen en de nagels. En je leert alles over mogelijke aandoeningen voor de huid en de nagels. Maar ze houden ook rekening met je eigen praktijk en het veilig en hygiënisch houden van je praktijk.

Maar ook de basis zoals de vele verschillende nagelproducten komen aan bod. Kortom, van technieken zoals onderarm massages tot de praktische zaken zoals het ondernemen als manicure. De cursus manicure van NTI leert het je allemaal.

Meer informatie over de Manicure cursussen van NTI

Vergelijk de prijzen

LOI
€ 52,50 per maand
6 maanden cursus
Uitgebreide cursus
Met certificaat
€ 29,95 inschrijfgeld
Studieplan
€ 199,- eenmalig
Studeer op eigen tempo
Goede basiscursus
Met certificaat
Geen inschrijfgeld
NTI
€ 61,83 per maand
6 Maanden cursus
Zeer uitgebreide cursus
Met certificaat
€ 29,95 inschrijfgeld