Microsoft Excel

Microsoft Excel is een programma dat al jarenlang bestaat en nog altijd in het dagelijkse leven en het bedrijfsleven wordt gebruikt. Voor veel beroepen is het beheersen van Microsoft Excel een pre en voor sommige beroepen is een certificaat zelfs vereist.

Microsoft Excel is een spreadsheet programma dat voor tal van verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Omdat het gebruik van Microsoft Excel zo ingeburgerd is, zijn er gelukkig tal van online cursussen voor Excel te vinden. Een online cursus Excel kan er voor zorgen dat je een streepje voor het op een sollicitatie. De inhoud van cursus Excel verschilt per aanbieder. Wij hebben de cursussen excel even voor je op een rijtje gezet.

 

Cursus Excel LOICursus Excel StudieplanCursus Webdesign NTI
Een zeer goede, duidelijke en uitgebreide cursus. Dit is de manier om de fijne kneepjes van Excel te leren. Aan de hand van zeer duidelijke oefenstof leer je niet alleen de basis van Excel maar ook leer je meer gevorderde stof. Zo leer je dus niet alleen rekenen met Excel maar ook leer je hele presentaties te maken en leer je te werken met grafieken en formules.

In deze uitgebreide cursus Excel lijkt wat je doet bijna op programmeren! Voor de beginner en de wat meer ervaren ICTer is deze cursus zeker een aanrader.

Meer informatie over de Excel cursussen van LOI

Neem de tijd voor je cursus. Sterker nog, neem zo veel tijd als je nodig hebt. Studeren op eigen tempo doe je bij Studieplan. Wil je wegwijs worden met Excel maar niet elke dag in de studieboeken zitten? Dan is de cursus Excel van Studieplan zeker iets voor jou. Je mag er zo lang over doen als je wilt. En omdat je een eenmalige betaling doet voel je geen financiële druk om je cursus zo snel mogelijk af te ronden.

De cursus Excel van Studieplan is een zeer goede basiscursus. Alles wat je weten moet wordt behandeld. Na de cursus Excel van Studieplan ben je in staat om te werken met Excel en kun je Excel toepassen in je dagelijkse werkzaamheden!

Meer informatie over de Excel cursussen van Studieplan

Bij de NTI weet je zeker dat je een zeer uitgebreide cursus krijgt. Dat is in dit geval ook aan de orde. Met een cursus van 5 maanden heb je 2 lessen per week. Dit komt neer op 2 lesuren per week.

Een goed georganiseerde bedoeling dus. De cursus leert je werken met cellen en formules, de basis dus. Maar je leert ook Excel te gebruiken als database en na de cursus ben je in staat om Excel te gebruiken voor begrotingen en budgetten. Kortom, de cursus Excel van NTI is de meest uitgebreide cursus uit het assortiment.

Meer informatie over de cursus Excel van NTI

Vergelijk de prijzen van de Cursus Excel

LOI
€ 52,50 Per maand
8 Maanden cursus
Meest uitgebreide cursus
Met certificaat
€ 29,95 inschrijfgeld
Studieplan
€ 128,- Eenmalig
Studeer op eigen tempo
Goede basis cursus
Met certificaat
Geen inschrijfgeld
NTI
€ 31,05 Per maand
5 Maanden cursus
Zeer uitgebreide cursus
Met certificaat
€ 29,95 inschrijfgeld