Cursus Spaans voor beginners

Behalve dat Spaans een prachtige taal is en veel Nederlanders er jaarlijks naar toe terugkeren voor hun vakantiedagen, is het ook eens de 2e wereldtaal. Het is dus niet alleen leuk om te leren maar ook erg handig en vaak zelfs lucratief.

Er is veel vraag naar een Spaanse tolk zowel in spreektaal als geschrift. Met een online cursus Spaans kun je alle kanten op. Van zakelijke dienstverlening tot particuliere dienstverlening, je kunt er alle kant mee uit.

Buiten het commerciële vlak is het natuurlijk ook gewoon enorm handig om de 2e taal van de wereld goed te beheersen.

 

 

Cursus Spaans LOICursus Spaans StudieplanCursus Spaans voor beginners NTI
De online cursus Spaans voor beginners bij LOI is echt een fantastische manier om een zeer brede basis op te bouwen wat betreft de Spaanse taal. Als we deze cursus enkel de basis zouden noemen, dan zouden we de cursus zwaar te kort te doen.

Uiteraard leer je in de online cursus Spaans voor beginners van LOI de taal spreken en verstaan. Binnen enkele dagen kun je al een eenvoudig gesprek voeren in het Spaans. Daarnaast leer je de taal ook lezen en schrijven en meteen toepassen. Wat ons betreft de meest complete cursus Spaans op internet.
Meer informatie over de cursus Spaans voor beginners van LOI

Studieplan staat voor betaalbare cursussen zonder op kwaliteit in te leveren. Dat is ze met de online cursus Spaans voor beginners weer gelukt. Ze zijn weer veruit de goedkoopste.

Ook hier leveren ze niet in op kwaliteit. Het is weliswaar wat minder uitgebreid dan de cursus Spaans van LOI maar je leert alles wat je weten moet om je meer dan goed te kunnen redden in het Spaans. Ze gebruiken een duidelijke leermthode die je leert communiceren over alledaagse onderwerpen. Ook leer je extra over cultuur en gebruiken van Spanje.
Meer informatie over de cursus Spaans voor beginners van Studieplan

De online cursus Spaans van NTI gaat net iets verder dan de rest. Er wordt gebruik gemaakt van maar liefst 64 lessen. Daar leer je de Spaanse taal, het vormen van zinnen en de grammatica.

Je gemaakte opdrachten worden door een docent gecontroleerd. Je weet dus direect wat je goed doet of wat je moet verbeteren. De opdrachten lever je geschreven of ingesproken in. Een super brede cursus die je werkelijk alles van de taal leert. De cursus Spaans voor beginners van NTI, is voor beginners maar daarna mag je jezelf echt geen beginner meer noemen!
Meer informatie over de cursus Spaans voor beginners van NTI

Goedkoopste Cursus Spaans voor beginners

LOI
€ 43,50
8 maanden cursus
Kwalitatief goede cursus
Direct toe te passen
Studieplan
€ 175,- Eenmalig
Eenmalige betaling
Prima cursus als basis
Direct toe te passen
NTI
€ 40,05
8 maanden cursus
Zeer uitgebreide cursus
Direct toe te passen